Warmtedeken

Wat doet een verwarmde deken?

Wat doet een verwarmde deken? - Bloomfold

Je herstelhulpmiddel na het sporten

Onderzoek toont aan dat warmte (zoals de warmte van een elektrische deken) je bloedcirculatie kan verbeteren, waardoor je herstel na een zware training wordt versneld. Warmtetherapie werkt door de bloedcirculatie naar het gebied te verhogen, wat flexibiliteit kan vergroten en eventueel ongemak kan verzachten. Dat betekent dat verwarmde dekens kunnen helpen bij het verlichten van spierpijn, stijfheid of chronische pijn - voor mensen die hieraan lijden, zijn verwarmde dekens vooral gunstig vanwege het grote oppervlak dat de deken in één keer kan verwarmen.

Nuttig voor oudere personen die lijden aan artritis

Wordt meestal aanbevolen om deze dekens 's ochtends te gebruiken in plaats van voor het slapengaan, omdat dat het moment is waarop onze spieren het meest nodig hebben. Als we opstaan, zijn onze spieren erg stijf, vooral als het kouder wordt. Als je artritispijn hebt in je gewrichten, heupen, benen en/of rug, wordt aanbevolen je ochtendroutine te structureren rond ongeveer 20 minuten in bed liggen met de verwarmde deken aan voordat je opstaat.

Helpt stress en angst te verminderen

Door de diepe druk van een verzwaringsdeken te combineren met de warmte van een verwarmingselement, bieden ze een unieke comfortervaring. De diepe druk biedt een gevoel van veiligheid en helpt angst te verminderen, terwijl de warmte pijnlijke spieren kan verzachten en ontspanning kan verbeteren.

Of je nu op zoek bent naar een therapeutische warmtebron om een pijnlijke rug te behandelen of gewoon een gezellige manier zoekt om op te krullen met een goed boek, de verwarmde dekens zullen je de hele winter lang heerlijk warm houden.

Volgende lezen

Warm Blijven: De Verrassende Voordelen van het Gebruik van een Elektrische Deken - Bloomfold
Wat is het verschil tussen de H13 luchtreiniger en de H12? - Bloomfold

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Altijd gratis verzending

op alle orders in Nederland en Belgie

Geweldige klantenservice

Beoordeeld met een 8.8 gemiddeld

14 dagen bedenktijd

Gemakkelijk retourneren, wel zo fijn