Luchtreiniger

5 Redenen Waarom U een Luchtreiniger Nodig Heeft

5 Redenen Waarom U een Luchtreiniger Nodig Heeft - Bloomfold

Luchtreinigers bieden misschien geen totaaloplossing, maar dragen zeker bij aan een schoner binnenklimaat. Hier zijn vijf overtuigende redenen om een luchtreiniger in overweging te nemen:

 

Verlichting voor allergie- en astmasymptomen: Mensen die last hebben van allergieën, astma of andere ademhalingsproblemen kunnen een merkbare vermindering van symptomen zoals piepende ademhaling en hoesten ervaren met het gebruik van een luchtreiniger. Vooral die met HEPA-filters zijn effectief in het vangen van 99,7% van de deeltjes in de lucht die 0,3 micrometer of groter zijn, inclusief gangbare allergenen zoals pollen, huisdierenroos en huisstofmijten. Studies hebben aangetoond dat luchtreinigers met HEPA-filters voordelen kunnen bieden, mits ze goed worden onderhouden.

Huisdiereigenaren: Geen enkel huisdier is volledig vrij van allergenen. Huisdieren die niet verharen, laten nog steeds huidschilfers en dander los in de lucht, en hun vacht kan pollen en stof verzamelen. Hoewel u misschien niet direct allergisch bent voor uw huisdieren, kan hun roos nog steeds bijdragen aan luchtkwaliteitsproblemen in uw huis.

Roken in huis: Blootstelling aan sigarettenrook, inclusief meeroken, kan ernstige gezondheidsrisico's met zich meebrengen voor iedereen in het huishouden. Alleen het openen van ramen is onvoldoende om deze risico's te beperken. Luchtreinigers, vooral die met HEPA-filters die in staat zijn om fijne deeltjes (PM 2,5) te vangen, kunnen helpen de blootstelling aan rookdeeltjes te verminderen. Luchtreinigers worden beoordeeld op hun clean-air delivery rate (CADR), wat aangeeft hoe effectief ze rook, onder andere deeltjes, uit de lucht kunnen verwijderen.

Huishoudens met kinderen of huisgenoten: Zelfs als u uiterst zorgvuldig bent met schoonmaken, is het een uitdaging om de netheidsgewoonten van kinderen, huisgenoten of gasten te beheren. Of het nu gaat om het niet opruimen of het binnenbrengen van verontreinigende stoffen zoals vuil, stof, huisdierenhaar en pollen van buiten, een luchtreiniger kan helpen deze ongewenste deeltjes uit uw leefruimte te filteren.

Wonen in gebieden met veel vervuiling: Huizen in de buurt van drukke straten, bouwplaatsen of die worden gerenoveerd, kunnen profiteren van luchtreinigers om de instroom van stof en andere deeltjes van buiten te verminderen. Deze apparaten kunnen helpen ervoor te zorgen dat de lucht die u binnenshuis inademt schoner is, en bieden enige verlichting van luchtvervuiling buitenshuis.

  Uiteindelijk kunnen de meest effectieve luchtreinigers de aanwezigheid van schadelijke deeltjes zoals rook, stof, huisdierenroos en pollen aanzienlijk verminderen, met veel gebruikers die een verbetering in luchtkwaliteit en persoonlijk welzijn melden wanneer deze apparaten worden gebruikt.

  Volgende lezen

  5 essentiële tips voor het kiezen van de juiste elektrische deken - Bloomfold
  Ademen van frisse lucht! Kiezen tussen luchtreinigers en luchtontvochtigers voor uw huis2-Bloomfold

  Laat een reactie achter

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Altijd gratis verzending

  op alle orders in Nederland en Belgie

  Geweldige klantenservice

  Beoordeeld met een 8.8 gemiddeld

  14 dagen bedenktijd

  Gemakkelijk retourneren, wel zo fijn